Joskus voi olla liian aikaista, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uutta ja kiinnostavaa

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
Marit Hohtokari esittely.jpg

Millainen vaikuttaja olen?

Oikeudenmukainen

Lapsuudessa veljien kanssa tasapuolisesti jaettu karamellipussi on ollut hyvä opettaja reiluuteen ja oikeidenmukaisuuteen.

Palveleva

Tee enemmän kuin pyydetään ja odotetaan, opetti ensimmäinen esimieheni, kun aloitin työelämää 16-vuotiaana. Auttamisen asenne on kasvanut olennaiseksi osaksi minua.

Toimeen tarttuva mahdollistaja

Sieluni on tuottajan, joka ei odota, että muut tekevät asiat valmiiksi, vaan kehittää yhdessä tiimin kanssa vaikka tyhjästä sen, mitä tarvitaan.

Olen tottunut tarttumaan toimeen ja saamaan asiat toimimaan. Asiat toimivat, kun yhteinen tavoite motivoi ja aktivoi antamaan parastaan. Haluan olla mahdollistaja, joka löytää keinot esteiden poistamiseen ja saa aikaan ratkaisuja yhteisön hyväksi.

MARIT HOHTOKARIN SUOSITTELIJOIDEN NÄKEMYKSIÄ

"Marit, jota elämän intohimo ajaa eteenpäin. Nainen, joka seisoo omilla jaloillaan. Katse tulevaisuudessa.Tarttuu uuteen ja haluaa oppia koko ajan lisää. Teräsmimmi, joka ylittää rajojaan."

 

Pekka Krook

taiteen maisteri

Sparraustehdas

Sauna from Finland ry:n puheenjohtaja

 

 

"Olen tuntenut Maritin kymmenen vuotta. Hän on laajasti sivistynyt joukkuepelaaja vailla vertaa. Tehtäviinsä omistautuva, sosiaalisesti taitava ja työtä pelkäämätön visionääri.

 

Maritin sydän palaa luovien alojen mikroyrityksille. Hän on lukuisien nuorten alalla toimijoiden mentori, sparraaja ja inspiraation lähde. Marit on oiva esimerkki yli 65-vuotiaasta, joka on edelleen vahvasti työelämässä kiinni luoden ja kehittäen koko ajan uutta."

Nina Mikkonen

 


"Olen tehnyt monenlaista yhteistyötä Marit Hohtokarin kanssa yli 15 vuoden ajan. Usein olemme kohdanneet erilaisissa koulutuksissa joita Marit on vetänyt tai johtanut.

Tuntemani Marit on positiivinen ja todella energinen voimanainen joka rakentelee erilaisia verkostoja todella suvereenisti. Jos mietin kukahan mahtaisi tuntea jonkun ihmisen soitan yleensä Maritille joka tietää ja tuntee todella laajasti vaikuttajia eri aloilta. Olemme tehneet yhteistyötä yrittäjätutkintojen arvioinneissa ja siellä Maritin antama palaute on aina rakentavaa ollen samalla kannustavasti esitettyä.

 

Maritilla on erityinen kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja silti pystyy omaksumaan uusia asioita nopeasti. Marit on tyyppinä iätön koska hän on täysillä kiinni kaikissa uusimmissa trendeissä kuin myös tekniikoissa. Hän on kiinnostunut hyvästä ympäristöstä, kulttuurin asiantuntija ja näkee maailman muustakin kuin vain omasta perspektiivistä.

 

Minua on ilahduttanut kovasti kun kuulin hänen asettuvan ehdolle kunnallisvaaleissa. Marit taatusti lähtee perehtyen ja täydellä sydämmellä yhteisten asioiden hoitoon. Hän on laajasydämminen, rehellinen ja ahkera. Aina kun olen tarvinnut hänen apua johonkin on Marit yllättänyt minut avuliaisuudellaan ja mahtavilla ideoillaan.

 

Toivon Maritille menestystä vaalityöhön."

 

Jukka Jokiniemi

toimitusjohtaja, tekniikan tohtori

Sokea ympäristön esteettömyyden asiantuntija

274